• Storitve
 • COVID-19
 • Novosti
 • Mediji
 • Kontakt
 • Osebje

  Ordinacija - Liljana Nikolić

  Liljana Nikolić, dr. stom.

  je zaključila študij stomatologije na ljubljanski Medicinski fakulteti leta 1980, kasneje je opravila tudi dva podiplomska študija iz javnega zobozdravsta in parodontologije. Od 1994 leta je zasebna koncesionarka v Brežicah. Z nečakom Juretom uspešno sodelujeta v skupnem cilju imeti zadovoljne in zdrave paciente.

  Tatjana Stjelja
  zobna asistentka

  Ordinacija - Jure Poglajen

  Jure Poglajen, dr. dent. med

  je zaključil študij dentalne medicine na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Kot absolvent dentalne medicine se je udeležil študijske izmenjave na Švedskem, Irskem in Makedoniji. Od strokovnih področji ga najbolj zanima laserska stomatologija endodontija in oralna kirurgija. Oktobra 2013 je v Barceloni na simpoziju WCLI postal Biolase Ambasador. Je član švedske razvojne skupine zobozdravnikov KUSP iz Stockholma, kjer je dejaven pri razvoju in preiskušanju novih zobozdravstvenih instrumentov. Jure je tudi referenčni zobozdravnik za mnoga tuja podjetja z dentalno opremo in materialom, še posebno iz območja ZDA, Skadinavije in Avstralije. Svojega znanja ne skriva in ga rad deli z drugimi kolegi. Jure prireja in vodi delavnice is področja laserske stomatologije, endodontije, steklenih vlaken in inovativnih instrumentov. Večkrat je tudi predaval na domačih in tujih srečanjih. Redno se udeležuje domačih in mednarodnih srečanj ter sejmov dentalne opreme, kar mu omogoče biti vedno v teku sodobne tehnike in tehnologije.

  Jure je tudi vegan, aktivni državljan Evrope in Delova osebnost leta 2015 za njegovo humanitarno delo z begunci. V Zdravniški zbornici Slovenije je poslanec v skupščini kjer predstavlja zasebne zobozdravnike Posavja in Dolenjske.

  Novembra 2019 je postal podpredsednik Stomatološke sekcije Slovenskega zdravniškega društva.

  Nina Zajc Kozole
  zobna asistentka
  Martina Ečimović
  zobna asistentka