Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Osebje

Ordinacija - Liljana Nikolić

Liljana Nikolić
Liljana Nikolić, dr. stom.

je zaključila študij stomatologije na ljubljanski Medicinski fakulteti leta 1980, kasneje je opravila tudi dva podiplomska študija iz javnega zobozdravsta in parodontologije. Od 1994 leta je zasebna koncesionarka v Brežicah. Z nečakom Juretom uspešno sodelujeta v skupnem cilju imeti zadovoljne in zdrave paciente.

Tatjana Stjelja
Tatjana Stjelja
zobna asistentka

Ordinacija - Jure Poglajen

Jure Poglajen
Jure Poglajen, dr. dent. med

je zaključil študij dentalne medicine na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Kot absolvent dentalne medicine se je udeležil študijske izmenjave na Švedskem, Irskem in Makedoniji. Od strokovnih področji ga najbolj zanima laserska stomatologija endodontija in oralna kirurgija. Oktobra 2013 je v Barceloni na simpoziju WCLI postal Biolase Ambasador. Je član švedske razvojne skupine zobozdravnikov KUSP iz Stockholma, kjer je dejaven pri razvoju in preiskušanju novih zobozdravstvenih instrumentov. Jure je tudi referenčni zobozdravnik za mnoga tuja podjetja z dentalno opremo in materialom, še posebno iz območja ZDA, Skadinavije in Avstralije. Svojega znanja ne skriva in ga rad deli z drugimi kolegi. Jure prireja in vodi delavnice is področja laserske stomatologije, endodontije, steklenih vlaken in inovativnih instrumentov. Večkrat je tudi predaval na domačih in tujih srečanjih. Redno se udeležuje domačih in mednarodnih srečanj ter sejmov dentalne opreme, kar mu omogoče biti vedno v teku sodobne tehnike in tehnologije.

Jure je tudi vegan, aktivni državljan Evrope in Delova osebnost leta 2015 za njegovo humanitarno delo z begunci. V Zdravniški zbornici Slovenije je poslanec v skupščini kjer predstavlja zasebne zobozdravnike Posavja in Dolenjske.

Nina Zajc
Nina Zajc
zobna asistentka
Martina Ečimović
Martina Ečimović
zobna asistentka

Kontaktirajte nas

Zasebna zobna ordinacija
Ulica Stanka Škalerja 29
8250 Brežice
07 / 49 93 675
041 717 875
info@zobozdravnik-brezice.si

Uradni podatki

Zasebna zobna ordinacija
Ulica Stanka Škalerja 29
8250 Brežice
ID za DDV 55351735

Več podatkov »

Sledi nam

Facebook